Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012

Η απόλυτη επιβεβαίωση του “open γκάφα” της “πρασινάλογα ανάπτυξης” με τον εκλεκτό του Γερουλάνου και του ΠΑΣΟΚ

Συνελήφθη ο διευθύνων του ΟΔΙΕ, Αλέξανδρος Ζαχαρής, για χρέη 83 εκ. ευρώ
Ας ξετυλίξουμε όμως το κουβάρι από την αρχή, όταν ο κ. Ζαχαρής θέλησε να προσληφθεί στον Οργανισμό. Γνωρίζοντας ότι σπάνια «στέριωναν» οι επικεφαλείς του ΟΔΙΕ, καθώς είθισται να τοποθετούνται νέοι σύμβουλοι με κάθε αλλαγή κυβέρνησης έστειλε το βιογραφικό του στο OpenGov όταν άνοιξε ο διαγωνισμός για τη νέα θέση του διευθύνοντα συμβούλου το 2009. Επιλέχθηκε ανάμεσα σε εκατοντάδες… επιβεβαιώνοντας την “πρασινάλογα ανάπτυξη” των εκλεκτών!

Συνελήφθη,  στην Αγία Παρασκευή Αττικής, από αστυνομικούς, της Υπηρεσίας Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, ο Αλέξανδρος Ζαχαρής, Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΔΙΕ, για μη απόδοση παρακρατηθέντα φόρου κερδών, ποσοστού επί των ακαθάριστων εισπράξεων αμοιβαίου στοιχήματος και χρέη προς το Δημόσιο.
Συγκεκριμένα, κατά την διαχειριστική περίοδο από 01-01-2011 έως 31-05-2011 ο 45χρονος δεν απέδωσε παρακρατηθέντα φόρο κερδών, που ανέρχεται συνολικά στο ποσό των 277.220,35 ευρώ και ποσοστό 1,5% επί του 80% των ακαθαρίστων εισπράξεων αμοιβαίου στοιχήματος ποσού 741.279,95 ευρώ. Επίσης σε βάρος του έχουν βεβαιωθεί χρέη προς το Δημόσιο, που ανέρχονται σε 83.117.139,90 ευρώ.
Οι πράξεις αυτές συνιστούν, κατά περίπτωση, αδικήματα κακουργηματικού και πλημμεληματικού χαρακτήρα. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου