Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕ Ο ΛΑΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΧΙ!

ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΣΥΝΤΟΜΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΣΤΑΝ ήρθε η δικαίωση του ΛΑΟΣ και του Προέδρου Γ. Καρατζαφέρη για το ξεκάθαρο ΟΧΙ στο Μνημόνιο ΙΙ.
Η κυβέρνηση Παπαδήμου, η οποία πλέον ενεργεί ξεκάθαρα ως “κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ με ολίγη από Ν.Δ’’ (προφανώς για ξεκάρφωμα) αποφάσισε χθες και παρά τα ό,σα είχαν συμφωνηθεί στην τελευταία συνάντηση των αρχηγών με τον Πρωθυπουργό Παπαδήμο:


-ΝΑ ΚΟΨΕΙ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΝΑΥΤΙΚΩΝ προκειμένου να μην μειώσει τον τεράστιο αριθμό των Υπουργών, Αναπληρωτών Υπουργών και Υφυπουργών, η κατάργηση των οποίων -εκτός των άλλων- θα μείωνε σημαντικά τη μηνιαία δαπάνη για τη διατήρηση εκατοντάδων συμβούλων, παρασυμβούλων, βοηθών και βοηθών των Υπουργών. Πιο απλά, έκοψαν από τους αδύναμους, για να στηρίξουν τους κομματικούς στρατούς τους, προφανώς εν όψει εκλογών…

-ΝΑ ΠΕΡΙΚΟΨΕΙ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΔΕΚΟ αντί να περικόψει τις σκανδαλώδεις απολαβές των εν ενεργεία κομματικών εγκάθετων ΠΑΣΟΚ-ΝΔ, με το σκεπτικό ότι οι συνταξιούχοι δεν μπορούν πια να τους κάνουν τίποτα! Αλήθεια, που βρίσκεται η υπόθεση των παράνομων χορηγιών των διοικήσεων της χρεοκοπημένης ΜΟΝΟΠΩΛΙΑΚΗΣ ΔΕΗ προς τη ΓΕΝΟΠ; Υπάρχει έστω οσμή σκανδάλου, ή όλα καλά και όλα ωραία;

-ΝΑ ΕΠΙΤΕΙΝΕΙ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ όχι μόνο στο εσωτερικό, αλλά και στους υπόλοιπους Ευρωπαίους εταίρους, με την τουλάχιστον αψυχολόγητη –αν όχι περίεργη- εξαγγελία του Κυβερνητικού Εκπροσώπου περί εκλογών τον Απρίλιο. Αποτέλεσμα οι Ευρωπαίοι να μας θεωρούν –για πολλοστή φορά- παντελώς αναξιόπιστους και να ζητούν πλέον υπογραφές από όλα τα ελληνικά κόμματα. Σε λίγο δε, αν συνεχίσουν έτσι, θα ζητήσουν υπογραφές από ολόκληρο τον ελληνικό λαό!
Και γιατί αυτό; Αλήθεια γιατί;

-ΑΝΤΙ ΝΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΕΙ ΩΣ ΟΦΕΙΛΕ, ΔΕΧΘΗΚΕ ΑΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΤΑ τις νέες, ακόμα πιο παράλογες και αντιφατικές αξιώσεις των δανειστών, όχι μόνο αδιαφορώντας τελείως για το μέλλον της Ελλάδας, αλλά μάλλον προκαλώντας την επιτάχυνση των όποιων αρνητικών εξελίξεων. Δείχνοντας έτσι ξεκάθαρα ότι το τελευταίο που ενδιαφέρει την κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ (με ολίγη Ν.Δ. για ξεκάρφωμα), είναι η έξοδος της χώρας από την κρίση.


ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΠΟΤΕ Ο ΛΑΟΣ ΚΑΙ Ο Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ
ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΤΗΝ ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ;

ΠΟΤΕ!

ΛΑΟΣ: ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ
ΕΝΩΝΕΙ Η ΕΛΛΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου