Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012

Ο κ.Γ.Καρατζαφέρης δεν έχει μόνο δίκιο, αλλά και αποφασιστικές λύσεις…

Ενας από τους θεμελιώδεις κανόνες της πολιτικής είναι ό,τι δεν αρκεί να έχεις δίκιο σε αυτά που λες, αλλά και αποφασιστικές λύσεις… Και ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ, κ.Γιώργος Καρατζαφέρης, δεν έχει μόνο δίκιο, αλλά και λύσεις στα προβλήματα που ταλανίζουν την Ελλάδα. Συγκεκριμένα, για το χρέος της χώρας μας, προτείνει το εξής:«Για να σωθεί η Ελλάδα, πρέπει να μας δώσουν μια περίοδο πενταετούς χάριτος.
Να μην πληρώνουμε τόκους για την αναπροσαρμογή και τις αναγκαίες μεταρρυθμίσεις. Στη συνέχεια, να πληρώνουμε 10 δις. ετησίως μέχρι εξοφλήσεως, με επιτόκιο 1%, δηλαδή αυτό που χρεώνει η ΕΚΤ στις τράπεζες. Θα δημιουργήσουμε έτσι ανάπτυξη, μέσω της οποίας θα μπορούμε να αποπληρώνουμε τις δόσεις μας. Δεν υπάρχει άλλη λύση. Το υπάρχον μνημόνιο δεν βγαίνει πέρα».
Και το σχόλιο του κ.Γιώργου Καρατζαφέρη, για τα σενάρια περί ενδεχόμενης πτώχευσης της χώρας μας: «Δεν πιστεύω ό,τι θα αφήσουν την Ελλάδα να πτωχεύσει, γιατί διανύουν η Γαλλία, η Γερμανία και η Αμερική περίοδο εκλογών. Εάν πέσει μια χώρα θα το πληρώσουν και θα το βρουν στις κάλπες. Θα μπορούσαμε να πάρουμε ένα ενδιάμεσο δάνειο «γέφυρα» και να προχωρήσουμε». Και ο επίλογος με ένα από τα χαρακτηριστικά αποφθέγματα του Πλάτωνα: «Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους. Οι μεσαίοι  μιλούν για γεγονότα. Και οι μεγάλοι για ιδέες και λύσεις»…
ΤΑ ΕΝ ΔΗΜΟ…ΣΘΕΝΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου