Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

Για τους λαθρομετανάστες λεφτά… υπάρχουν. 8.042.100 € για τις υπηρεσίες ασύλου “πρώτης υποδοχής”! Θα έχει και “δεύτερη μάλλον”…

Τα μόνα σχέδια που καλπάζουν με γοργούς ρυθμούς , κληρονομιά και εντολή κυβέρνησης Παπανδρέου, είναι το τζαμί στο Βοτανικό και οι υπηρεσίες υποδοχής λαθρομεταναστών!
Στο ΣτΕ τα σχέδια Προεδρικού Διατάγματος για το άσυλο πρώτης υποδοχής το οποίο και θα επανδρωθεί με 674 άτομα που θα “προσφέρουν υπηρεσίες” ασύλου λαθρομεταναστών και «πρώτης υποδοχής», σύμφωνα με δύο σχέδια Προεδρικών Διαταγμάτων τα οποία κατατέθηκαν για νομοπαρασκευαστική επεξεργασία στο Συμβούλιο της Επικρατείας.

Το πετυχημένο “πείραμα” των 300 λαθροεκβιαστών πείνας της “πρώτης υποδοχής” της  Υπατίας, που κατόπιν της συνάντησης με τέσσερις υπουργούς του ΠΑΣΟΚ, μας απέφερε δεκάδες συλλήψεις για κλοπές και βιασμούς με τελευταίο περιστατικό αυτό του βιασμού μιας Κρητικοπούλας στα Χανιά από ένα “εκλεκτό” των 300, θα αποτέλεσε μάλλον… και πηγή έμπνευσης…
Η ετήσια επιβάρυνση στον κρατικό προϋπολογισμό και στον Έλληνα πολίτη  φτάνει στα 8.042.100 ευρώ.
Σύμφωνα με τα διατάγματα, στην κεντρική υπηρεσία ασύλου δημιουργούνται 52 οργανικές θέσεις προσωπικού και 180 θέσεις στις περιφερειακές υπηρεσίες της, ενώ στην υπηρεσία «πρώτης υποδοχής», δημιουργούνται 36 οργανικές θέσεις και 406 θέσεις στις περιφερειακές υπηρεσίες της.
Οι δύο υπηρεσίες θα στελεχωθούν από δημοσίους πολιτικούς υπαλλήλους, οι οποίοι μετατάσσονται, μεταφέρονται ή αποσπώνται από υπηρεσίες του Δημοσίου, ή του ευρύτερου δημοσίου τομέα ή Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου (ΝΠΔΔ), ύστερα από δημόσια πρόσκληση ενδιαφέροντος, αλλά και από προσωπικό που προσλαμβάνεται με σύμβαση εργασίας αορίστου χρόνου. Να σημειωθεί ότι στην υπηρεσία ασύλου προβλέπεται η πρόσληψη προσωπικού και με σύμβαση ορισμένου χρόνου να’ ναι καλά οι γνωστές ΜΚΟ… Αλήθεια,μήπως  θα προσληφθούν και άτομα που δεν έχουν την Ελληνική ιθαγένεια…
Ακόμη, με τα διατάγματα καθορίζεται η οργάνωση και η λειτουργία των δύο νέων υπηρεσιών, όπως και η διάρθρωσή τους και οι αρμοδιότητες των τμημάτων τους, τόσο σε επίπεδο κεντρικών υπηρεσιών όσο περιφερειακών.
Όπως βλέπετε για ανάλογα θέματα ο λαθρολάγνος μηχανισμός τρέχει… Για τις Ελληνικές άπορες οικογένειες λεφτά υπάρχουν μόνο στα συσσίτια της ενορίας της γειτονιάς που προσφέρει η εκκλησία από τις προσφορές των Ελλήνων Ορθόδοξων Πολιτών.

1 σχόλιο:

  1. Για τους λαθρομετανάστες υπάρχουν € 8.042.100, όχι όμως για την μεταφορά αρμάτων, που μάς παραχωρούσαν οι ΗΠΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή