Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

Κίνητρα και εκπτώσεις από τον ΟΛΠ

Kίνητρα για την προσέλκυση μεγάλων εταιρειών που δραστηριοποιούνται στην κρουαζιέρα αποφάσισε να προωθήσει ο Οργανισμός Λιμένος Πειραιά τα οποία περιλαμβάνονται στον Κανονισμό Χρήσης Λιμένος και Παροχής Υπηρεσιών Κρουαζιέρας.
Ειδικότερα, σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΟΛΠ:
Καθιερώνονται βάσει της ετήσιας επιβατικής κίνησης, έκπτωση επί της χρέωσης συστημάτων ελέγχου από 10% έως 30%.

Καθιερώνονται βάσει του ετήσιου αριθμού διελεύσεων επιβατών, εκπτώσεις επί της χρέωσης μεταφοράς χειραποσκευών από 5% έως 15%.
Στο πλαίσιο της πολιτικής εκπτώσεων για νέους και την χειμερινή περίοδο:
Συνεχίζουν να υφίστανται οι εκπτώσεις για παιδιά ηλικίας 4 – 12 ετών ύψους 50% επί της τιμής τιμολογίου
Συνεχίζουν να παρέχονται εκπτώσεις για φοιτητές και μαθητές ύψους 50%
Για όλους τους επιβάτες, οι οποίοι θα διακινούνται από Δεκέμβριο μέχρι Μάρτιο, θα παρέχονται πρόσθετες εκπτώσεις 30%
Ταυτόχρονα καθιερώνονται κανόνες προτεραιότητας εξυπηρέτησης κρουαζιερόπλοιων «έτσι ώστε όλοι θα γνωρίζουν την προτεραιότητά τους από τις 25 Οκτωβρίου εκάστου έτους για όλον τον επόμενο χρόνο. Όλα τα προγραμματισμένα δρομολόγια κρουαζιέρας του 2012 θα βρίσκονται αναρτημένα στο διαδίκτυο.
Για τυχόν εκπρόθεσμα προγράμματα αφίξεων καθώς και τυχόν έκτακτες επισκέψεις, οι σχετικές ανακοινώσεις θα αναρτώνται μέχρι 31 Δεκεμβρίου εκάστου έτους».Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του ΟΛΠ το λιμάνι του Πειραιά διαθέτει 9 θέσεις πρόσδεσης κρουαζιερόπλοιων, οι οποίες θα αυξηθούν σε 11 εντός του 2012 και σε 17 μετά την επέκταση του νέου λιμένα κρουαζιερόπλοιων.
Σε δηλώσεις του ο Πρόεδρος του Οργανισμού κ. Γιώργος Ανωμερίτης δήλωσε ότι: «Ο μείζον στόχος του Ο.Λ.Π. Α.Ε. είναι να διατηρήσει την πρώτη θέση στην εξυπηρέτηση κρουαζιερόπλοιων στη Μεσόγειο, βελτιώνοντας θεαματικά την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών του. Οι λιμενικές υπηρεσίες κρουαζιέρας βρίσκονται στο κέντρο του εταιρικού μας ενδιαφέροντος».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου