Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΔΝΤ, ΤΗΣ ΕΕ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΚΤ

Μετά τη συνάντηση που είχε χθες στη Βουλή με τους εκπροσώπους του ΔΝΤ, της ΕΕ και της ΕΚΤ, ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ., κ. Γ. Καρατζαφέρης, προέβη στην εξής δήλωση:

Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ (Πρόεδρος ΛΑ.Ο.Σ.):
«Είχαμε μία μακρά συζήτηση με την τρόικα, η οποία προσήλθε στο γραφείο μου με αυξημένη σύνθεση. Είναι η πρώτη φορά που τους συναντώ, μέχρι τώρα τους συναντούσε ο Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας.

Εξετάσαμε όλες τις παραμέτρους. Είναι σαφές ότι συνδέεται η καταβολή της 6ης δόσης με την επιστολή τόσο του κ. Παπανδρέου όσο και του κ. Σαμαρά και, εν συνεχεία, από την κατάθεση και της δικής μας άποψης. Πιστεύω ότι είναι εντελώς ανελαστικά τα πράγματα και πρέπει να βρούμε έναν τρόπο συνεννόησης και σ’ αυτόν τον τομέα, ούτως ώστε τα χρήματα να αποδεσμευτούν εγκαίρως για να μπορέσουμε να καλύψουμε τις ανάγκες, τις εξαιρετικά σοβαρές ανάγκες, που έχει ο τόπος».

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ:
«Είστε διατεθειμένος να βάλετε την υπογραφή σας σε ένα κείμενο το οποίο θα δεσμεύεται με βάση τις προγραμματικές δεσμεύσεις της κυβέρνησης Παπαδήμου;»

Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ (Πρόεδρος ΛΑ.Ο.Σ.):
«Το ερώτημα είναι αν χρειαζόμαστε ή όχι τα λεφτά. Εάν υπάρξει κάποια άλλη ιδέα είμαι έτοιμος να πάω στα πιο βατά πράγματα. Εάν όμως εξαρτάται από εμένα αν θα πληρωθούν μισθοί και συντάξεις, πιστεύω ότι είναι καθήκον μου να εξασφαλίσω τα χρήματα στο βαλλόμενο ελληνικό λαό».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου