Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΤΟΜΕΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ.

Άλλη μια εκδήλωση του Τομέα Γυναικών του ΛΑ.Ο.Σ. κέρδισε τις εντυπώσεις και την προσοχή ανδρών και γυναικών.
Πράγματι, στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Αμφιθέατρο του Κόμματος στις 23 του μηνός, με αφορμή την παγκόσμια ημέρα ενάντια στη βία κατά των γυναικών, παραβρέθηκαν δεκάδες γυναίκες, οι οποίες είχαν την ευκαιρία να ακούσουν ομιλητές που για πρώτη φορά σχολίασαν καυστικά και ουσιαστικά αυτό το φλέγον για την ελληνική κοινωνία ζήτημα.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η σύζυγος του Προέδρου, κ. Βένυ Καρατζαφέρη, ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Αστέριος Ροντούλης, ο βουλευτής Α Αθηνών, κ. Θανάσης Πλεύρης, ο σύμβουλος του Προέδρου και Γραμματέας Ιδεολογικού, κ. Απόστολος Μπαμίχας και ο περιφερειακός σύμβουλος Βόρειου Τομέα, κ. Μπάμπης Καραθάνος.
Τέλος, χαιρετισμό απηύθυνε η Πρόεδρος του Τομέα Γυναικών του Κόμματος, κ. Βάσω Τσαμπιέρη, και η βουλευτής Ευβοίας, κ. Ουρανία Παπανδρέου – Παπαδάκη.
Την εκδήλωση συντόνιζε η δημοσιογράφος κ. Μύριαμ Νικολαίδου – Ντενίση και ομιλητές ήταν οι: κ. Ειρήνη Δορκοφίκη, δημιουργός του ξενώνα Φροντίδα, κ. Μαρία Μπουκουβάλα, γιατρός, κ. Βούλα Δημητριάδου, ποινικολόγος, κ. Δέσποινα Γριμπαμπή, γιατρός και τέλος ο ιατροδικαστής κ. Γρηγόρης Λέων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου