Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

Συσσίτια σε υπαξιωματικούς που δεν έχουν να φάνε!

Συσσίτια στις στρατιωτικές μονάδες της χώρας για το κατώτερο μόνιμο προσωπικό άρχισαν με απόφαση του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ και με τη σύμφωνη γνώμη της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Εθνικής Άμυνας.
Η αποκάλυψη γίνεται με σχετικό δημοσίευμα του «Έθνους» που κάνει λόγο για δραματική κατάσταση στην οποία έχουν φτάσει οι υπαξιωματικοί κυρίως λόγω της δραματικής μείωσης των αποδοχών τους.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, το «καμπανάκι» χτύπησαν οι ίδιοι οι διοικητές μονάδων , οι οποίοι διαπίστωσαν με μεγάλη ανησυχία ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα έχουν πληθύνει τα κρούσματα ασιτίας επαγγελματιών οπλιτών και υπαξιωματικών.
Σύμφωνα με πληροφορίες του «Έθνους» δραματικά ήταν τα στοιχεία που τέθηκαν στη διάθεση της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας του Πενταγώνου τόσο από το Αρχηγείο Στόλου όσο και από τους διοικητές παραμεθόριων μονάδων του Έβρου και του Ανατολικού Αιγαίου. Το θέμα κρίνεται ιδιαιτέρως σοβαρό φυσικά γι αυτό και με εισήγηση του Δ. Αβραμόπουλου θα απασχολήσει την επόμενη συνεδρίαση του Συμβουλίου Άμυνας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου