Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

Mάζεψαν τους Αλβανούς δράστες με …ασθενοφόρο !Πήγαν να ληστέψουν αθλητή του τζούντο και τους έσπασε στο ξύλο !

Ένα απίστευτο περιστατικό εκτυλίχθηκε χθες το απόγευμα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Δύο αλλοδαποί αποπειράθηκαν να ληστέψουν έναν 20χρονο ο οποίος… για κακή τους τύχη γνώριζε τζούντο. Ήταν λίγο μετά τις 19:00 όταν ο 20χρονος πρωταγωνιστής του συμβάντος κατευθυνόταν προς το σπίτι του στην περιοχή του Βαρδάρη. Στα αυτιά του είχε ακουστικά και…απολάμβανε χαλαρωτική μουσική επιστρέφοντας από τη σχολή…

Ξαφνικά τον πλησιάζουν δύο άτομα μετρίου αναστήματος και του αποκόπτουν το δρόμο. «Το κινητό σου και τα λεφτά σου» του λέει ο πρώτος. «Ποιος είσαι εσύ και θα σου δώσω το κινητό μου;» απάντησε ο 20χρονος. «Κοίτα! Όχι πολλά πολλά» ήταν η απάντηση του θρασύδειλου ληστή ο οποίος πριν προλάβει να τελειώσει τη φράση του δέχτηκε μια δυνατή γροθιά στο πρόσωπο από τον 20χρονο και σωριάστηκε στο έδαφος.
Τότε ο δεύτερος δράστης επιχειρεί να επιτεθεί. Καταφέρνει ένα χτύπημα στα πλευρά του νεαρού. Αυτό ήταν αρκετό. Ο 20χρονος είχε πλέον εξοργιστεί. Πιάνει το δεύτερο δράστη και αρχίζει να τον χτυπά με γροθιές στο σώμα και το κεφάλι. Συγχρόνως δίνει μαθήματα τζούντο στο σωριασμένο κακοποιό κρατώντας τον ακινητοποιημένο στο έδαφος. Το θύμα της επίθεσης γνώριζε πολύ καλά τις τεχνικές του τζούντο και έδωσε τόσο ξύλο στους «θύτες» που χρειάστηκε να τους περιμαζέψει ασθενοφόρο.
Περίοικοι και καταστηματάρχες συνεχάρησαν τον νεαρό για την τόλμη του και τον παρότρυναν να φύγει για τη δουλειά του. «Θα παραδώσουμε εμείς τους Αλβανούς στην αστυνομία» του είπαν. Κάποιοι άλλοι του πρότειναν να τους κάνει μήνυση. Ο νεαρός χαμογέλασε με νόημα και συνέχισε τη διαδρομή για το σπίτι του.
thestival

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου