Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2011

Πρωθυπουργό ακούγαμε και Πρωθυπουργό δεν βλέπαμε.


Με έντονη ανησυχία και ιδιαίτερη αγωνία παρακολουθήσαμε όλες αυτές τις μέρες τις εξελίξεις οι οποίες συνέβησαν στο πολιτικό προσκήνιο. Για πολλές μέρες Πρωθυπουργό ακούγαμε και Πρωθυπουργό δεν βλέπαμε. Έφθασε στα όρια του παραλόγου η κατάσταση με τον Ελληνικό λαό να αγωνιά μέρα με την ημέρα.
Τα δύο κόμματα του κατεστημένου έπαιζαν με τακτικισμούς και ‘νάζια’. Ονόματα ακούστηκαν πολλά. Φήμες πολλές. Τελευταία στιγμή και έπειτα απο αντιδράσεις αποφύγαμε ο νέος Πρωθυπουργός να είναι τύπου ‘μαριονέτα’. Να υπενθυμήσουμε ότι αν δεν υπήρχε η οργισμένη αποχώρηση του κυρίου Καρατζαφέρη από το προεδρικό μέγαρο,ίσως να είχαμε χειρότερα αποτελέσματα από αυτά τα οποία επέβαλαν οι ανάγκες της πατρίδας μας την δεδομένη δυσχερέστατη στιγμή.
Ο νέος Πρωθυπουργός βρέθηκε κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Σχηματίστηκε νέα κυβέρνηση με αρκετά αξιόλογα πρόσωπα. Εξέχουσες παρουσίες οι οποίες κοσμούν το νέο κυβερνητικό σχήμα οι 4 βουλευτές του ΛΑ.Ο.Σ.. Δύσκολο το έργο και για τους τέσσερις αλλά σε άμεση ετοιμότητα να δοκιμαστούν σε θέσεις εξουσίας και φυσικά να επιτύχουν. Από την μεριά μας τους ευχόμαστε καλή επιτυχία και καλή δύναμη στον δύσκολο και γεμάτο αγκάθια δρόμο που καλούνται να διανύσουν. Εκφράζουμe την απεριόριστη συμπαράσταση μας και την απόλυτη εμπιστοσύνη μας προς τα πρόσωπα τους και πάνω απ’όλα στον ηγέτη Γιώργο Καρατζαφέρη που στα δύσκολα κρατά την Ελλάδα όρθια.
ΟΣΟΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ.
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΝΕ.Ο.Σ. ΠΕΙΡΑΙΑ

Αφήστε το σχόλιό σας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου