Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011

Η λύση στην κρίση και ο κακός ο λύκος

Το διαδίκτυο είναι ένα χρησιμότατο εργαλείο. Αξίωμα
Στο διαδίκτυο ΔΕΝ πρέπει να πιστεύεις ότι διαβάζεις, μπορείς κάλλιστα να το GOOGLEρεις. Αξίωμα


Κυκλοφορεί άρθρο "Η λύση στην κρίση χρέους: 1 ΔΡΧ = 1000 ευρώ" του κ. Π. Παναγιώτου.

Πιασάρικο έτσι;
Με κάτι δραχμές ΕΞΟΦΛΗΣΑΜΕ  όλο το χρέος.
ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟΣ!!!

Για να δούμε το βιογραφικό του ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟΥ κυρίου Παναγιώτου από τον εκδοτικό οίκο Λιβάνη:

Συγγραφέας

"Παναγιώτου Πάνος"

Ο Πάνος Παναγιώτου είναι χρηματιστηριακός τεχνικός αναλυτής, διευθυντής της Greek Society of Technical Analysis (Βρετανία), της World Technical Analysis Educational Company και του XrimaNews.gr. Για περισσότερο από δέκα χρόνια δημοσιεύει έρευνα, βιβλία και άρθρα στον τομέα του και έχει συνεργαστεί με διεθνείς εταιρείες, όπως το Bloomberg. Από το 2003 αρθρο­γραφεί στην οικονομική εφημερίδα Κέρδος και τακτικά σε πληθώρα ελληνικών έντυπων και ηλεκτρονικών ΜΜΕ. Συχνός καλεσμένος σε ραδιοφωνικές και τηλεοπτικές εκπομπές, διεκδικεί την εικόνα του ήπιου αναλυτή, ο οποίος δε φοβάται να αποκαλύψει και να παραθέσει τα στοιχεία που έχει στη διάθεσή του με αντικειμενικότητα, ανεξάρτητα από τη βαρύτητά τους.
Είναι διπλωματούχος τεχνικός αναλυτής από το Dow Jones University του χρηματοοικονομικού ομίλου CNBC. Φοίτησε στο Νομικό Τμήμα του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου της Θράκης και στα τμήματα Mathematics for Finance and Management και Mathematics του University of Portsmouth στη Βρετανία. Έχει ολοκληρώσει διετή κύκλο σπουδών στη λογιστική και είναι κάτοχος μιας σειράς διπλωμάτων στο χρηματιστηριακό τομέα από το DJY. Το 2010 βραβεύτηκε στο 8ο Πανελλήνιο Χρηματιστηριακό Συνέδριο του ΣΕΔ στην Αθήνα για την πολυετή προσφορά του στον τομέα της χρηματιστηριακής τεχνικής ανάλυσης. Είναι μόνιμος κάτοικος της Βρετανίας, αλλά επισκέπτεται συχνά την Ελλάδα.
"

Ας δούμε για αρχή το "Dow Jones University του χρηματοοικονομικού ομίλου CNBC" Μπείτε στο site του ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ αυτού Πανεπιστημίου να δείτε περί τίνος πρόκειται (από απλή αναζήτηση στο Google): http://www.dragonflyint.com/dju/

Καλό το University; Έρευνες, μαθήματα, διαδικτυακό site κατατοπιστικότατο, έτσι; Από τους αγνούς εκδότες της "The wall street journal" και του ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥ ΚΑΝΑΛΙΟΥ Consumer News and Business Channel (CNBC), που κάποιοι ΚΑΚΕΝΤΡΕΧΕΙΣ κατηγορούν ότι χειραγωγούσε τις περίφημες "αγορές" κατά το πρόσφατο παρελθόν (πηγή: http://en.wikipedia.org/wiki/Cnbc)

O "έρχεται συχνά στην Ελλάδα", μόνιμος κάτοικος της Βρετανίας, έχει ως επαγγελματική ενασχόληση να αρθρογραφεί και να αναλύει τα χρηματιστηριακά στην Ελλάδα από την Βρετανία. (Συμβουλή: Ψάξτε και τις εταιρείες που απασχολείται στο διαδίκτυο). Εξτρά ερώτημα: Οι εκτός € Βρετανοί θέλουν την ευημερία της €υρωζώνης;

Που θέλω να καταλήξω; Επειδή εγώ δεν πληρώνομαι για να ασχολούμαι με την Ελληνική κρίση, αλλά τη νιώθω στο πετσί μου...

ΜΑΓΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.

ΑΝ ΔΕΝ ΜΕΙΩΣΟΥΜΕ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ,
ΑΝ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ,
ΑΝ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ,
ΑΝ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΠΑΛΙ, ΟΠΩΣ ΤΟ 1980 ή ΤΟ "ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ", ΣΕ ΜΑΓΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ,

ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΑΣ...

0 σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου