Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

Ασύδοτοι οι λαθρομετανάστες, νέα επίθεση κατά της Δημοτικής Αστυνομίας

Νέα εγκληματική επίθεση κατά στελεχών της Δημοτικής Αστυνομίας στην Αθήνα! Λαθρομετανάστες παράνομοι μικροπωλητές, οι οποίοι βρίσκονταν (ως συνήθως) στον περίβολο της Νομικής Σχολής, στον πεζόδρομο της οδού Μασσαλίας, πέταξαν πέτρες κατά των δημοτικών αστυνομικών. Ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, ο οποίος ευθύνεται με την πολιτική ως Συνήγορος του Πολίτη για αυτή την κατάσταση, καταδίκασε την επίθεση, ενώ έδωσε εντολή να κλιμακωθούν οι έλεγχοι για την πάταξη του παραεμπορίου.


Ο κ. Καμίνης, ο οποίος είδε με τα ίδια του τα μάτια τι συνέβη, καθώς βρισκόταν στο σημείο, δήλωσε υποκριτικά: «Καταδικάζουμε αυτές τις ενέργειες και πρέπει να τις καταδικάσει κάθε Αθηναίος πολίτης. Δεν πτοούμαστε, όμως και θα συνεχίσουμε αυτή την πολύ δύσκολη προσπάθεια, ώστε η Αθήνα να έχει την εικόνα που της αξίζει». Από την πλευρά του, ο δημοτικός σύμβουλος του ΑΝΤΑΡΣΥΑ Πέτρος Κωνσταντίνου μίλησε για «ρατσιστική συμπεριφορά» της Δημοτικής Αστυνομίας και δήλωσε: «Η έφοδος έρχεται μία μέρα μετά τις προτάσεις Παπανδρέου για συμμετοχή του Καρατζαφέρη στην νέα εκκολαπτόμενη κυβέρνηση συνεργασίας, ο οποίος έβαλε όρο την κλιμάκωση των διώξεων κατά των μεταναστών με άρση του νόμου για την ιθαγένεια των μεταναστών».

Είναι πλέον σαφές ότι η καταπολέμηση του παραεμπορίου έχει καταστεί προτεραιότητα, ώστε να ανασάνει η αγορά του κέντρου της Αθήνας, που πλήττεται από την εγκληματική δραστηριότητα των λαθρομεταναστευτικών κυκλωμάτων. Ο κ. Καμίνης, πολύ αργά το κατάλαβε…

ΥΓ: Ο εργολάβος ντουντουκοφόρος και επιδοτούμενος συμπαραστάτης των εγκληματιών λαθρομεταναστών Πέτρος Κωνσταντίνου συνεχίζει μέσα σε αυτή την εφιαλτική στιγμή για τη χώρα να υπερασπίζεται το παράνομο εμπόριο των λαθρομεταναστών το οποίο έχει γονατίσει την ελληνική οικονομία βάζοντας λουκέτο σε εκατοντάδες μαγαζιά. Οι εργαζόμενοι υπάλληλοι του δήμου μετά και τις τελευταίες άγριες περικοπές στους μισθούς τους αντιμετωπίζουν τις τριτοκοσμικές ορδές των λαθρομεταναστών και των αβανταδόρων τους τύπου (ΑΝΤΑΡΣΥΑ).

Ο Δήμαρχος Αθηναίων και πρώην συνήγορος του πολίτη (λαθρομετανάστη) κατάλαβε έστω και αργά ότι πρέπει να δήξει και λίγο ενδιαφέρον για τους Έλληνες μόνιμους κατοίκους του δήμου του που στενάζουν καθημερινά από τις δολοφονικές επιθέσεις των λαθρομεταναστών και των ταγμάτων εφόδου της Νέας Τάξης (ΑΝΤΑΡΣΥΑ).


Αφήστε το σχόλιό σας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου