Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

Άλλοι φεύγουν και άλλοι μένουν

Ποιοι θα δουν… την έξοδο στην Νέα Κυβέρνηση
Μπορεί μετά από τέσσερις μέρες να βρήκαμε επιτέλους Πρωθυπουργό, στο π4ρόσωπο του κου Παπαδήμου αλλά τώρα μπαίνουμε σε αγώνα για να βρούμε και το σύνολο της νέας Κυβέρνησης.

Με τις πληροφορίες που έχουμε ως τώρα, λένε ότι ο κος Καρατζαφέρης είχε δεχτεί πρόταση να είναι αντιπρόεδρος, αλλά προς το παρόν δεν προχωρά το θέμα. Αλλά και αυτό να μην γίνει το ΛΑΟΣ, θα είναι δυνατό μέσα στην Κυβέρνηση αφού απ’ ότι φαίνεται θα είναι ένας ή δύο υπουργοί από το κόμμα αυτό. Τα ονόματα που ακούγονται είναι του κου Βορίδη και του κου Γεωργιάδη.


Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο αντιπρόεδρος της ΝΔ κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος έχει συμφωνήσει να αναλάβει υπουργός Εθνικής Άμυνας.

Για υπουργός Οικονομικών, μπορεί και να είναι ο κος Βενιζέλος. Μέχρι τώρα φαίνεται ότι παραμένει στο υπουργείο Οικονομικών ο αναπληρωτής υπουργός κ.Φίλιππος Σαχινίδης, ενώ θέση στο οικονομικό επιτελείο λαμβάνει σύμφωνα με πληροφορίες και ο Γιάννης Μουρμούρας, σύμβουλος του κ. Σαμαρά.

Η  Άννα Διαμαντοπούλου, Ανδρέας Λοβέρδος, ο Γιάννης Ραγκούσης και ο Κώστας Σκανδαλίδης, από ότι φαίνεται μένουν στις θέσεις τους

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου