Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

ΚΥΡΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. κ. Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΣΤO ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΣΚΑΪ

«Ζούμε σε ένα διαρκώς αυξανόμενο ρευστό περιβάλλον. Η κυβέρνηση έχει χάσει πια την δεδηλωμένη. Περιμένω από την λεγόμενη Τρόικα, τον κ. Ραγκούση, τον κ. Λοβέρδο και την κα Διαμαντοπούλου να πάρουν πρωτοβουλίες. Σε αυτές τις στιγμές όλοι πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους». Αυτά τόνισε μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Γ. Καρατζαφέρης στο Δελτίο Ειδήσεων του ΣΚΑΪ.


Ζήτησα συνάντηση με τον κ. Σαμαρά.
Επισήμως σήμερα, κατά τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας είπα ότι μπροστά σ’ αυτό το οποίο γίνεται, η αντιπολίτευση δεν μπορεί να πάει ασυντόνιστη, και είπα ότι θα ζητήσω από τον κ. Σαμαρά να τον συναντήσω. Επαφίεται σε εκείνον βεβαίως αν αποδεχτεί ή όχι.
Περιμένω την απάντηση του κ. Σαμαρά.

Τελείωσε πολιτικά ο κ. Παπανδρέου.
Ο κ. Παπανδρέου δεν υπάρχει, έχει τελειώσει. Δεν ξέρω πως θα πάει στις Κάννες ο Γιώργος Παπανδρέου, για τη Σύνοδο των G20 με οικοδεσπότη τον κ. Σαρκοζί που βλέπει πως εξ αιτίας του η Γαλλία χάνει τα 3Α.

Να αναλάβει πρωτοβουλίες ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.
Περιμένω να αναλάβει πρωτοβουλίες ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Τις έχω ζητήσει άλλωστε στις δύο συναντήσεις μας τους τελευταίους τρεις μήνες.
Ζητώ από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας άλλη μια φορά: “Ή κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας εντός του 24ωρου, ή σύμφωνη γνώμη πολιτικών αρχηγών και προκήρυξη εκλογών εντός του Νοεμβρίου”.
Δεν τραβάει άλλο το πράγμα. Με τις παρούσες εξελίξεις μπορεί να γίνουμε οι απόβλητοι από οποιαδήποτε διαδικασίας από την Ευρώπη.
Μπορεί να βρεθούμε απέναντι στο τραπεζιτικό σύστημα- ντόπιο και διεθνές – και να βρεθούμε προ τετελεσμένων γεγονότων που θα έχουν επιφέρει ανήκεστο βλάβη στη πατρίδα μας.

Ανάγκη για σοβαρότητα στις κρίσιμες ώρες.
Έχω δεχθεί και έχω προτείνει να γίνει μια συζήτηση και με τους πρώην Πρωθυπουργούς της χώρας. Ας προστεθεί και ο κ. Παπανδρέου. Δεν έχω καμία αντίρρηση. Από ότι βλέπω, εκεί οδηγούνται τα πράγματα, όχι με πρωτοβουλία του ιδίου όμως.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου