Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

Αφαιρέθηκαν οι Μεσογειακοί του 2013 από την Ελλάδα


Μόνο η επίσημη ανακοίνωση απομένει για να χάσουν οριστικά τους Μεσογειακούς Αγώνες του 2013 ο Βόλος και η Λάρισα. Η ΔΕΜΑ συνεδρίασε στο Παρίσι και κατά συντριπτική πλειοψηφία αποφάσισε την αφαίρεση της διοργάνωσης από την Ελλάδα, καθώς έκρινε ότι η χώρα δεν μπορεί να ανταποκριθεί οικονομικά.

Βάσει του αρχικού προγραμματισμού, οι Αγώνες θα διεξάγονταν από τις 24 Ιουνίου μέχρι τις 3 Ιουλίου του 2013, παρουσία 4.000 αθλητών από 24 χ

ώρες. Οι θεσσαλικές πόλεις πήραν το χρίσμα στις 27 Οκτωβρίου 2007 στην Πεσκάρα και το... έχασαν τρία χρόνια και κάτι αργότερα στο Παρίσι. Εντός της ημέρας αναμένεται να ανακοινωθεί η πόλη που θα πάρει τη διοργάνωση, μόλις δύο χρόνια πριν την έναρξή της. Μεγάλο φαβορί είναι η ισπανική Ταραγόνα.

Η απόφαση αυτή της ΔΕΜΑ λειτουργεί εν μέρει ως ανακούφιση για την ελληνική Πολιτεία, καθώς τον τελευταίο καιρό όλο και πλήθαιναν οι φωνές τόσο από την Κυβέρνηση, όσο και από την αντιπολίτευση. Ο λόγος είναι ότι η Ελλάδα θα έπρεπε να βάλει αρκετά χρήματα για να φέρει σε πέρας μία διοργάνωση χαμηλού κύρους και σίγουρα ζημιογόνα. Ίσως λοιπόν να μην έγιναν τόσο... τυχαία οι κεθυστερήσεις στα έργα.Μπραβω ΝΤΟΡΑ μπραβω κ. ΚΟΥΒΕΛΕ τι? μονο για τον ΓΑΠ θα λέγαμε μπράβω GIORGO?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου