Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011

Ο ΛΑ.Ο.Σ. ΚΑΙ Η ΝΕ.Ο.Σ. ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΤΙΜΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΤΩΝ ΙΜΙΩΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΥΠΗΡΧΕ ΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΤΟΥΣ.


Η Δημοτική Επιτροπή ΛΑ.Ο.Σ και ΝΕ.Ο.Σ. Νέας Σμύρνης διοργάνωσε σήμερα στο αλσύλλιο της οδού Σταδίου στη Νέα Σμύρνη συμβολική επετειακή δράση για τους Ήρωες των Ιμίων. Μία ημέρα πριν από την κεντρική εκδήλωση της ΝΕ.Ο.Σ.την Κυριακή 30/01/11 στις 11:30 στο ΚΑΡΑΒΕΛ (παρουσία του Γιώργου Καρατζαφέρη), μέλη και νεολαίοι του ΛΑ.Ο.Σ. της Δημοτικής Νέας Σμύρνης κατέθεσαν στεφάνι στο σ
ημείο το οποίο έχουν προτείνει στο Δήμο (προ ενός έτους) για την ανέγερση μνημείου καθώς και για μετονομασία του πάρκου σε "πάρκο Ηρώων Ιμίων".


Στις 14:00 ακριβώς, με ελληνικές σημαίες αλλά και με ένα αυτοσχέδιο μνημείο με κεντρικό σύνθημα "Η ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ ΤΙΜΑ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ", δήλωσαν με τον πιο πρωτότυπο τρόπο την υπενθύμισή τους στο Δήμαρχο ως προς το αίτημα αλλά κυρίως τίμησαν τους τρεις ήρωες των Ιμίων. Άλλωστε όπως έγγραφε το αυτοσχέδιο μνημείο "ΤΑ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΜΝΗΜΕΙΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ". Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την κατάθεση του στεφάνου που οι ίδιοι οι παρευρισκόμενοι έφτιαξαν από δάφνες και λευκά γαρύφαλλα (συμβολίζοντας την τιμή αλλά και την αγνότητα) υπό το άκουσμα του εθνικού ύμνου και τραγουδιών της Εθνικής Αντίστασης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου