Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011

Η Ελλάδα υπό Επίσημη ΚΑΤΟΧΗ, δια στόματος Υφυπουργού!


Δείτε τον παρακάτω διάλογο μεταξύ δημοσιογράφου και Υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη (ΥΠΠ)
http://eglimatikotita.blogspot.com/2011/01/blog-post_7379.html

Προσέξτε τι λέει ο ΥΠΠ στο τέλος:


Δημοσιογράφος Νίκος Χατζηνικολάου: Τώρα να κάνω ένα ερώτημα στο οποίο θα ήθελα να έχω μια απλή απάντηση. Αν ξανασυνέβαινε όλο το πράγμα από την αρχή, θα κάνατε τα ίδια ή θα είχατε εμποδίσει την είσοδο στη Νομική τώρα πού εχ

ετε την εμπειρία; Αν ξανασυμβεί την επόμενη βδομάδα θα τους αφήσετε να μπουν ή όχι;


Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη: Αν είχαμε την επίγνωση των ίδιων δεδομένων και των ίδιων παραμέτρων θα κάναμε το ίδιο.


Δημοσιογράφος Νίκος Χατζηνικολάου: Θα τους είχατε αφήσει να μπουν????


Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη: Θα κάναμε το ίδιο, γιατί σας λέω υπήρξε κατά τη δική μας εκτίμηση μια επιλογή σύγκρουσης, όμως το αποφύγαμε με πάρα πολλή ψυχραιμία χωρίς να καταλυθεί η έννομη τάξη.

......


Δηλαδή, κατά το Υπουργείο ΠΠ, αν έκανε ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΟΡΙΖΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ(να πιάσουν τους λαθρομετανάστες και τους διακινητές τους ΠΡΩΤΟΥ ΜΠΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΝ/ΜΙΟ) θα υπήρχε σύγκρουση (με ποιούς; τους 237 παρανόμους; ΑΥΤΟΥΣ ΦΟΒΑΤΑΙ; - ή μήπως κάτι πιο ΓΕΝΙΚΕΥΜΕΝΟ;), η οποία θα οδηγούσε σε κατάλυση της έννομης τάξης!

Ξανατονίζω: Σύμφωνα με τον Υφυπουργό/Αρμόδιο του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη (ΥΠΠ): Αν το Υπουργείο ΠΠ έδινε εντολή - ως όφειλε, προκειμένου να τηρηθεί ο Νόμος - να σταματήσουν τους λαθρομετανάστες πριν πατήσουν στην Νομική, τότε η επίσημη θέση της Πολιτικής Ηγεσίας μας είναι ότι θα υπήρχε σύγκρουση που ΑΥΤΗ η σύγκρουση, θα οδηγούσε σε κατάλυση της έννομης τάξης!

Έτσι το Υπουργείο ΠΠ προτίμησε (και θα το ξανάκανε, ως δηλώνεται - πράγμα που δείχνει ότι είναι ΑΠΟΛΥΤΗ θέση!!!) να καταλύσει το ίδιο την έννομη τάξη, κάνοντας τα στραβά μάτια στους Ελληνικούς Νόμους, παρά με την εφαρμογή του Ελληνικού Δικαίου/Νόμου, να δημιουργούταν ΓΕΝΙΚΕΥΜΕΝΗ Σύγκρουση ικανή να καταλύσει η ίδια την Έννομη Τάξη, σαφώς με πολύ πιο ανεξέλεκτο τρόπο!

Ο Υφυπουργός, με άλλα λόγια, είπε πως η Ηγεσία της Χώρας πιστεύει πως το Ελληνικό κράτος δεν μπορεί να διαφυλάξει την Έννομη Τάξη της χώρας, απέναντι σε οποιοδήποτε ΗΛΙΘΙΟ αίτημα ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ, και η μόνη λύση είναι το ίδιο το κράτος να ΠΑΡΑΝΟΜΕΙ εις γνώσιν του για να αποφεύγει την οποιαδήποτε είδους σύγκρουση!... Επίσημα δηλαδή, η Χώρα βρίσκεται υπό την Κατοχή των Αλλοδαπών, και για χάρη τους πρέπει να κάνουμε και κολοτούμπες προσπαθώντας να τους ΕΞΑΠΑΤΗΣΟΥΜΕ (υποσχέσεις όταν αυτά που ζητάνε ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ και μεταφορές σε άλλους χώρους για να γλυκαθούν), γιατί διαφορετικά η Ηγεσία της Χώρας είναι ανίκανη να διασφαλίσει την Έννομη Τάξη της χώρας από σίγουρη σύγκρουση που θα επακολουθήσει!


Γι' αυτό λοιπόν, για να μην οδηγηθούμε σε σύγκρουση που θα οδηγήσει σε κατάλυση της Έννομης Τάξης, κατεβάστε αδέρφια τα παντελόνια και μπείτε στην σειρά... Αν δεν το καταλάβατε, ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΛΕΟΝ ΕΠΙΣΗΜΑ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ, από την στιγμή που το Κράτος μας ΔΙΑΜΗΝΥΕΙ στα Ραδιόφωνα πως αδυνατεί να διαφυλάξει την εφαρμογή του Νόμου στο εσωτερικό του, και καταφεύγει σε πρακτικές αποφυγών και ελιγμών (γλύψιματα στους αλλοδαπούς!!!) ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ, όπως τους εφαρμόζει για τους ίδιους τους Έλληνες!....

.. Είμαστε επίσημα, υπό ΑΛΛΟΔΑΠΗ ΚΑΤΟΧΗ! ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου