Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

Η Ρωσία γεύεται τους 'καρπούς' της συνεργασίας με την Τουρκία. Σειρά έχει η Δύση. Ο κομάντο αυτοκτονίας μπήκε από την Τουρκία.


Σύμφωνα με δημοσιεύματα του τουρκικού τύπου, πριν από ένα μήνα οι ρωσικές μυστικές υπηρεσίες είχαν πληροφορίες γιαείσοδο στη Ρωσία μέσω Τουρκίας, Γεωργίας και Ιράν πέντε τρομοκρατών, με σκοπό την πραγματοποίηση τρομοκρατικής επίθεσης.

Μετά τη χθεσινή επίθεση αυτοκτονίας στο αεροδρόμιο Ντομοντέντοβο, από την οποία έχασαν τη ζωή τους 35 άνθρωποι, οι ρωσικές αρχές ασφαλείας αναζητούν τρία άτομα που σχετίζονται

με την επίθεση.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της Komsomolskaya Pravda, ο Aleksandır Popov, που εργαζόταν στο καφεστιατόριο "Asya", είδε τον κομάντο αυτοκτονίας σε απόσταση δέκα μέτρων να φωνάζει
"όλοι σας θα πεθάνετε" και στη συνέχεια να πυροδοτεί τη βόμβα που είχε στο σώμα του.Η φωτογραφία του κεφαλιού του κομάντο αυτοκτονίας δημοσιευτηκε στην ειδησεογραφική ιστοσελίδα "Life.ru".
Με βάση το δημοσίευμα, πέντε τρομκράτες που εκπαιδεύτηκαν στο Πακιστάν, τον προηγούμενο μήνα μπήκαν στη Ρωσία μέσω Τουκρίας, Ιράν και Γεωργίας, με σκοπό την πραγματοποίηση τρομκρατικής επίθεσης.
Σύμφωνα με πληροφορίες των υπηρεσιών πληροφοριών της Ρωσίας που δημοσιεύονται στο "Life.ru", η ομάδα των τρομοκρατών είναι από το Νταγκεστάν, ενώ άλλες πληροφορίες λένε ότι πρόκειται για τσετσένους αυτονομιστές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου